Persoonlijk Kleur- en Stijladvies

Voor een stijladviesgesprek hebben we ongeveer anderhalf uur nodig. Dit is een één op één gesprek, of eventueel met twee, dan hebben we uiteraard meer tijd nodig. Na afloop heb je in beeld welke stijlen bij jou passen en met welke kleuren jij het best tot je recht komt.  Een stijladvies gesprek is nodig voordat we kunnen gaan shoppen.

Kom samen, we maken er een leuke ‘workshop’ van. Je gaat naar huis met tips en adviezen voor jouw persoonlijke kleur en stijl.

Volg je me al op facebook?

Vanaf € 89 p.p. als je samen komt.

Benieuwd wat Stijlspecialist voor jouw bedrijf kan betekenen?

Voor bedrijven bied ik meerdere verschillende activiteiten. Heel speciaal is Kleurrijk communiceren. Zeg nou zelf, dat klinkt toch veel beter dan een teambuilding? (…maar dat is het wel ? ) Kleurrijk communiceren is altijd op maat. Maak meteen een afspraak voor een informatief kleurrijk gesprek!

€45,00 p.p. bij minimaal 6 personen

Garderobeplanning

We gaan samen gestructureerd en efficiënt in ongeveer anderhalf tot twee uur je kast door. Als we klaar zijn heb je ruimte, overzicht én kun je ’s ochtends makkelijk en sneller kiezen wat je die dag aantrekt. Je zult ook versteld staan van de vele extra combinaties die je dan kunt maken.  Kortom; wil jij ook meer met minder kledingstukken?

Zeg dan; JA, ik zorg deze keer voor de koffie en we gaan aan de slag!

Vanaf € 97 p.p.

Personal shopper

Kleding shoppen is toch al niet jouw favoriete bezigheid en dan kom je na een dag winkel in winkel uit thuis zonder aankopen…. Herken je het gevoel? Dat is jammer van je tijd en je energie. We gaan samen en in het vervolg trek jij iedere dag een positief gevoel aan!

Volg je mij al op Instagram?

Vanaf € 179 p.p. , bij 2 personen vanaf € 149 p.p.

Gaan wij binnenkort samen koffie drinken?

Samen koffie drinken is bedoeld voor trajecten met bedrijven. Tijdens de koffie ( je mag ook thee ?) bespreken we jouw wensen, beantwoord ik je vragen en maken we afspraken. We kunnen precies genoeg bespreken in een half uurtje, lekker efficiënt. Belangrijk is dat we er samen wijzer van worden.

Kleurbeleving

Een kleurbeleving is interessant en boordevol informatie, leerzaam ook dus. Maar ook gezellig en onvergetelijk! Stijlspecialist verzorgt voor jou kleurbelevingen met je collega’s, vriendinnen of met wie jij wil. Naast het vaste aanbod kunnen we ook samen kijken naar wat bij jou past. 

De avond is op maat en om er een geslaagde interactieve avond van te maken verwachten we minimaal 6 personen. Aan een (persoonlijk) kleur -en stijladvies komen we deze avond niet toe.

€ 29,50 p.p. Minimaal 6 deelnemers

Stijlen en shoppen

Stijlen en shoppen is een mini kleur- en stijladvies (echt mini!) en shoppen voor twee

Je ontvangt vooraf een aantal vragen en ik wil graag weten waarnaar je op zoek bent. Met deze informatie ga ik ‘voorshoppen’. Voordat we de stad in gaan bespreken we aan de hand van je ingevulde vragenlijsten jouw kleur en stijl en krijg je van mij tips en adviezen.  Zo kunnen we gericht op stap!

Volg je mij al op Linked in?

€ 97 p.p. minimaal 4 personen

Stel je vraag over één van de bovenstaande onderdelen