Stijlen en shoppen

 • Hoe werkt het?

  We beginnen met koffie ‘op een gezellig plek’ in de stad. Ik zoek een locatie in de stad waar we gaan stijlen en shoppen, die aansluit bij jou als klant en de wensen van jouw dag. Een goed begin is het halve werk…. Je ontvangt vooraf een vragenlijstje en ik wil graag heel vrijblijvend weten of je iets in gedachten hebt wat je wellicht zou willen kopen, waarnaar je op zoek bent, wat je nodig hebt. Je bent niets verplicht te kopen, maar dat werkt voor iedereen leuker. Met de informatie die ik van jou vooraf ontvang ga ik ‘voorshoppen’. Zo kunnen we gericht op stap!

 • Tijdens de koffie

  Tijdens de koffie/thee bespreken we de stijlen en nemen we de ingevulde lijsten door. Ik kijk naar de kleur en stijl voorkeuren. Dit is een mini kleur- en stijladvies. (echt mini!)

  Tijdens de koffie

 • De start

  We starten de ochtend om 10 uur. Het eerste uur gebruiken we voor het kleur- en stijladvies (echt mini!) en het doornemen van de shoplist. Dan gaan we de stad in, we gaan gericht een aantal zaken bezoeken. Doordat ik voorwerk heb gedaan, kan ik jullie meteen al een aantal leuke items laten zien die passen bij je stijl en waarvan je hebt aangegeven dat je er eventueel belangstelling voor hebt. Je hebt de mogelijkheid om te passen en we kijken samen of er nog een item is dat goed combineert, past bij jouw stijl en je budget en waarvan jij gaat stralen. En dan…op naar de volgende….

 • Veel plezier!

  Rond 13 uur ga ik jullie gedag zeggen. Dan kunnen jullie eventueel lekker gaan lunchen, (ik heb wel een paar ideeën) en daarna vol enthousiasme naar de modezaken die ik jullie nog heb getipt. Je kunt de dag net zo lang laten duren als je wilt. Veel plezier!

  Veel plezier!