Representatief programma

Dit programma is nog in ontwikkeling. Het Standaard programma bestaat uit twee dagdelen en is beschikbaar met eventueel enkele uitbreidingen. Het complete programma is een prachtig VIP programma en bestaat uit 7 dagdelen, het is vanaf september 2020 beschikbaar. Het Speciaal programma heeft 5 dagdelen.

Kantoren moeten er representatief ingericht uitzien. Er wordt kapitalen besteedt aan logo, huisstijl en andere communicatiemiddelen. En ondertussen wordt er vaak minder gekeken naar de uitstraling van de medewerkers zelf. Terwijl je daar zaken mee doet, niet met het kantoor of het logo.

Ben jij werkzaam als ‘het gezicht’ van een bedrijf? Of heb je een baan met een ‘representatieve’ functie? Hoe kleed je je dan? Kun je ‘gewoon jezelf’ zijn of zijn er andere verwachtingen? Hoe ben je representatief én ‘gewoon jezelf’? Dat kan ook en daar kan ik je bij helpen.
Speciaal voor jouw representatieve functie is dit programma bedoeld. Er is keus uit een Standaard, een Speciaal en een VIP programma.

Alle programma’s beginnen met een intakegesprek met de leidinggevende of de opdrachtgever. We werken het gehele programma met een vaste groep, het vaakst met de hele groep, maar ook in tweetallen en in kleine groepjes. We doen het vooral samen, een beetje van jou en een beetje van mij. We werken met verschillende werkvormen. Je krijgt ook opdrachten mee voor thuis en op je werk. Het is een heel interactief programma waarin je inzicht gaat krijgen in eerste indruk, uitstraling en vooral jouw eerste indruk en uitstraling en hoe je daar zelf invloed op hebt. Het houdt in alle opzichten meer in dan je misschien denkt.

Het eerste dagdeel gaat over ‘eerste indruk en non verbale communicatie’. Je maakt een mood board ter voorbereiding. Tijdens de bijeenkomst ga je aan de hand daarvan jezelf voorstellen. Verder gaat het de eerste keer over non verbale communicatie, wat laat je zien met je kleding, je kleurgebruik, je houding, maar ook je jeans en je tas. Onze tweede afspraak is een persoonlijke. Het gaat dan over jouw kleur en stijl en we gaan daar heel praktisch mee aan de slag. Je gaat met heel wat concrete tips naar huis.

Aan het eind van de training weet je hoe je prettig jezelf én tegelijk representatief op je werk kunt zijn. En weet je alles over jouw uitstraling en hoe je daar invloed op hebt en nog een heleboel meer………

Heel graag vertel ik je in een persoonlijk gesprek meer over dit prachtige programma. Zullen we even tijd maken met en kopje koffie erbij?
*voor bedrijven en organisaties is het vaak maatwerk, hierom hanteer ik een uurtarief

Vergadering

Vraag offerte aan