Personal Shopping

Winkel in winkel uit en na een vermoeiende ochtend thuis komen zonder aankopen? Herken je dit? Dat is jammer van je tijd. We kunnen ook samen gaan shoppen.

Een goed begin is het halve werk…. Je ontvangt vooraf een vragenlijstje en ik wil graag heel vrijblijvend weten of je iets in gedachten hebt wat je wellicht zou willen kopen, waarnaar je op zoek bent, wat je nodig hebt. Je bent niets verplicht te kopen, maar dat werkt voor iedereen handiger. Met de informatie die ik van jou vooraf ontvang ga ik ‘voorshoppen’.

Op de dag zelf bespreken we voordat we op stap gaan tijdens een kopje koffie het ingevulde vragenlijstje. We bespreken naar welke winkels we gaan bezoeken en wat daar voor jou klaar hangt. Ik geef je advies over eventuele aankopen en hoe je die het best kunt combineren. Het belangrijkst is dat je aangeschafte kleding echt bij jou past; qua kleur en qua stijl. Dat maakt dat je het met veel plezier zal dragen.

Het is belangrijk dat je goed weet welke kleuren en welke stijl bij jou past zodat ik gericht op zoek kan. Als je dat niet weet is het misschien handiger om te kiezen voor Stijlen en shoppen of eerst een kleur- en stijladvies af te spreken.

Als je me een berichtje stuurt, dan neem ik contact met je op en kunnen we even overleggen wat het best bij jou past en misschien wel meteen afspreken?!