Kleur- en stijladvies

Waarom een persoonlijk kleur- en stijladvies?

Na een persoonlijk kleur- en stijladvies heb je een duidelijk beeld van welke kleuren en kledingstijl(en) bij jou horen. Dat helpt je keuzes maken bij het aanschaffen van nieuwe kleding. Je ziet in de winkels sneller wat er bij jou hoort, je hebt minder miskopen en een beter aansluitende garderobe. Vaak kun je ook makkelijker combineren. Mensen om je heen zullen dat ook zien. Je hoort niet meer dat je een ‘leuk jurkje’ aan hebt, maar ‘dat het jurkje jou zo goed staat’. Dat maakt het grote verschil!

Samen aan de slag

We gaan samen op zoek naar de beste kleuren voor jou, maar vooral jij gaat aan de slag. Het is actief en interactief. Welke kleuren heb je al, welke kleuren wil je aanvullen en hoe sluit dat aan bij wat je al hebt? Vaak zijn de kleuren in jouw kast gewoon goed, we gaan juist op zoek naar aanvullingen en leuke bijzondere combinaties. Net dat stapje zetten dat je alleen en zelf niet gaat zetten, daar ga ik je mee helpen.

Door het afnemen van een interview komen we tot jouw persoonlijke kledingstijl. We maken er een leuk gesprek van waarin verschillende vragen aan bod komen. ‘Wat ga jij kopen als je morgen 1000 euro krijgt om kleding aan te schaffen?’. Dat is leuk om over na te denken….. Ook wil ik een paar kleding setjes van je zien. Hiermee laat je ‘zien wat je in het interview vertelt’. Dat maakt het plaatje voor mij compleet.